SNELLE OFFERTE AANVRAGEN ? Klik dan hier.
Ma t/m Zat: 9:00 - 18:00
Zondag Gesloten.
+31 648 28 31 48
(Alleen Whatsapp)
info@cosmosbouw.nl
E-Mail
Ventilatie offerte aanvragen
ventilatie offerte aanvragen

Ventilatie

In de loop der jaren raken de kanalen en de afzuigunit sterk vervuild door onze dagelijkse bezigheden thuis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan douchen, wassen, koken, het onderhouden van huisdieren etc. Tijdens deze activiteiten komt er veel stof en vocht vrij. Daarnaast zorgt dit er op de lange termijn voor dat er schimmels en bacteriën ontstaan, aangezien dit de perfecte leefomstandigheden zijn voor deze onaangename gasten.

 

Cosmos Bouw biedt u totaaloplossingen in ventilatietechniek. Daarbij zijn we actief in de woningbouw. Een greep uit onze diensten op het gebied van onderhoud en reiniging ventilatiesystemen.

Met de volgende diensten helpen wij u graag:

 • Mechanische ventilatie laten plaatsen in uw huis of werkruimte
 • Een duurzame WTW-installatie
 • Uw huidige ventilatiebox vervangen
 • Luchtkanalen laten plaatsen voor de ventilatie van uw woning of bedrijf
 • Aanleggen en onderhoud van wc-afzuiging
 • Verbeter het binnenklimaat met een ventilatiesysteem in uw kantoor
 • Afzuiging in uw werkplaats installeren
 • WTW-unit vervangen
 • Een optimaal afzuigsysteem in huis, voor voldoende verse lucht en afvoer van vervuilde lucht
 • Afzuiging in de badkamer om langer (en gezond) te kunnen genieten van uw badkamer.
 • CO2 gestuurde ventilatie
 • Ventilatie voor uw bedrijfshal
 • Luchtbehandelingsinstallatie op maat

Onze professionals staan klaar om uw project aan te pakken.

Wij kunnen uw verbouwing van a tot z begeleiden.

Bekijk de ervaringen van onze klanten! - Cosmos Bouw

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en dit met ons kunnen delen. Daarom kun je onze service beoordelen op een onafhankelijk platform.

“ Cosmos bouwbedrijf werkt netjes en professioneel. Een team van zeer vakbekwame mensen heeft bij ons een badkamer uitgebouwd en gerenoveerd, een prachtige dakkapel neergezet, het toilet beneden vernieuwd en een deurkozijn vergroot en een nieuwe deur geplaatst. Het contact met vooral Andac was open en prettig.
Alles wat was toegezegd is keurig uitgevoerd. De nauwkeurigheid van de tegelzetter Evgeny is exemplarisch. Wat een vakman. Er werd niet gekeken op de klok, want dingen werden afgemaakt. Alles werd dagelijks opgeruimd en schoongemaakt en men was ons ter wille doorat wij (vrouw is invalide) in huis konden blijven tijdens het werk. Niks dan lof dus. Veel dank voor het prachtige werk, dat jullie verricht hebben. ”
“ In 2021 heeft Cosmos Bouwbedrijf ons nieuwe huis gerenoveerd. Tot op de dag van vandaag ben ik hartstikke blij dat zij op ons pad zijn gekomen. Het is een moeilijke markt om überhaupt een bouwbedrijf te vinden die tijd heeft laat staan keuze voor een goede. Daarom voelt het als een lot uit loterij dat zij de tijd hadden om bij ons de verbouwing te doen.

Ze zijn goed, snel en scherp geprijsd! De communicatie, omgang en nazorg is ook erg fijn. Ze hebben de volledige verbouwing binnen een korte tijd zoals gepland afgekregen. Dus ze zijn ook erg betrouwbaar en weten wat ze doen. Omdat zij hun vak goed verstaan denken ze ook met je mee over de beste oplossingen voor jouw situatie. ”
“ De renovatie/verbouwing van ons appartement was redelijk ingrijpend; sloopwerk (keuken, muurdelen, vloer etc.), nieuwe elektra, badkamer, toilet, leidingen nieuwe keuken, nieuwe deuren, stucwerk en verven.

Ze komen de afspraken na en informeren tijdig als dat nodig is. Ze denken actief mee met het ontwikkelen van het project en komen met ideeën en alternatieven.

Maar ze zijn ook realistisch en geven aan wat kan en wat niet binnen de prijsmarges.

Wij hebben de samenwerking en communicatie als zeer prettig ervaren en we zijn erg blij met de geleverde dienst en het eindresultaat. ”
cosmos-bouwbedrijf-amsterdam
bouwbedrijf-amsterdam-cosmos
erkend-bouwbedrijf-amsterdam-cosmos-bouw
bouw-garant-amsterdam-cosmos-bouw
Cosmos Bouw Amsterdam
Adres: Reling 16
1034NA Amsterdam
Tel: +31 (0)6 48 28 31 48
E-Mail: info@cosmosbouw.nl
Kvk Nr.: 72701269
Btw Nr.: NL265400387B02
© Copyright 2024 Cosmos Bouw. All Rights Reserved.