SNELLE OFFERTE AANVRAGEN ? Klik dan hier.
Ma t/m Zat: 9:00 - 18:00
Zondag Gesloten.
+31 648 28 31 48
(Alleen Whatsapp)
info@cosmosbouw.nl
E-Mail
Badkamer renovatie offerte aanvragen
Badkamer renovatie offerte aanvragen

Badkamer Renovatie

Cosmos Bouw voor uw complete badkamer en toilet renovatie.
Cosmos Bouw voor het professioneel renoveren of plaatsen van uw badkamer of wc. Wij kunnen naast het loodgieterswerk, ook tegels zetten en al het sanitair plaatsen of badkamermeubels op maat maken. Kortom u kunt het plaatsen van een nieuwe badkamer geheel aan ons uitbesteden.

Het plaatsen van een badkamer of het renoveren ervan is een specialistische klus. U wilt achteraf uiteraard niet onaangenaam verrast worden door een lekkage of een vochtprobleem. Cosmos Bouw renoveert en plaatst al jaren badkamers en wc’s. Een goede voorbereiding is hierbij het halve werk. Daarom komen we graag langs om een schets te maken en uw wensen te bespreken.

  • Snel; wij zijn op korte termijn beschikbaar
  • Compleet dienstenaanbod vanuit één bedrijf; wij voeren alle werkzaamheden uit in eigen beheer.
  • Gecertificeerd; al onze medewerkers zijn volledig opgeleid en gecertificeerd
  • Duurzaam; wij denken mee over verduurzaming en innoveren zo veel mogelijk op dat gebied
  • Vakkundig; wij leveren én garanderen de beste kwaliteit
  • 24/7 bereikbaar: wij zijn ook buiten werktijd telefonisch bereikbaar

Onze professionals staan klaar om uw project aan te pakken.

Wij kunnen uw verbouwing van a tot z begeleiden.

Bekijk de ervaringen van onze klanten! - Cosmos Bouw

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en dit met ons kunnen delen. Daarom kun je onze service beoordelen op een onafhankelijk platform.

“ Cosmos bouwbedrijf werkt netjes en professioneel. Een team van zeer vakbekwame mensen heeft bij ons een badkamer uitgebouwd en gerenoveerd, een prachtige dakkapel neergezet, het toilet beneden vernieuwd en een deurkozijn vergroot en een nieuwe deur geplaatst. Het contact met vooral Andac was open en prettig.
Alles wat was toegezegd is keurig uitgevoerd. De nauwkeurigheid van de tegelzetter Evgeny is exemplarisch. Wat een vakman. Er werd niet gekeken op de klok, want dingen werden afgemaakt. Alles werd dagelijks opgeruimd en schoongemaakt en men was ons ter wille doorat wij (vrouw is invalide) in huis konden blijven tijdens het werk. Niks dan lof dus. Veel dank voor het prachtige werk, dat jullie verricht hebben. ”
“ In 2021 heeft Cosmos Bouwbedrijf ons nieuwe huis gerenoveerd. Tot op de dag van vandaag ben ik hartstikke blij dat zij op ons pad zijn gekomen. Het is een moeilijke markt om überhaupt een bouwbedrijf te vinden die tijd heeft laat staan keuze voor een goede. Daarom voelt het als een lot uit loterij dat zij de tijd hadden om bij ons de verbouwing te doen.

Ze zijn goed, snel en scherp geprijsd! De communicatie, omgang en nazorg is ook erg fijn. Ze hebben de volledige verbouwing binnen een korte tijd zoals gepland afgekregen. Dus ze zijn ook erg betrouwbaar en weten wat ze doen. Omdat zij hun vak goed verstaan denken ze ook met je mee over de beste oplossingen voor jouw situatie. ”
“ De renovatie/verbouwing van ons appartement was redelijk ingrijpend; sloopwerk (keuken, muurdelen, vloer etc.), nieuwe elektra, badkamer, toilet, leidingen nieuwe keuken, nieuwe deuren, stucwerk en verven.

Ze komen de afspraken na en informeren tijdig als dat nodig is. Ze denken actief mee met het ontwikkelen van het project en komen met ideeën en alternatieven.

Maar ze zijn ook realistisch en geven aan wat kan en wat niet binnen de prijsmarges.

Wij hebben de samenwerking en communicatie als zeer prettig ervaren en we zijn erg blij met de geleverde dienst en het eindresultaat. ”
cosmos-bouwbedrijf-amsterdam
bouwbedrijf-amsterdam-cosmos
erkend-bouwbedrijf-amsterdam-cosmos-bouw
bouw-garant-amsterdam-cosmos-bouw
Cosmos Bouw Amsterdam
Adres: Reling 16
1034NA Amsterdam
Tel: +31 (0)6 48 28 31 48
E-Mail: info@cosmosbouw.nl
Kvk Nr.: 72701269
Btw Nr.: NL265400387B02
© Copyright 2024 Cosmos Bouw. All Rights Reserved.