SNELLE OFFERTE AANVRAGEN ? Klik dan hier.
Ma t/m Zat: 9:00 - 18:00
Zondag Gesloten.
+31 648 28 31 48
(Alleen Whatsapp)
info@cosmosbouw.nl
E-Mail
Camerabeveiliging offerte aanvragen
camerabeveiliging offerte aanvragen

Camerabeveiliging

Installatie bewakingscamera

Iedereen kan op internet zoeken naar een bewakingscamera en deze bestellen, zo lijkt het. In werkelijkheid zitten er heel wat haken en ogen aan het kiezen en installeren van het juiste camerabewakingssysteem.
Oplossingen op maat waar u ook echt wat aan heeft.

Beveiliging van uw onderneming

Wij begrijpen dat u graag wilt dat uw onderneming goed beveiligd is. Bent u op zoek naar een alarmsysteem of camerabewaking op zakelijk gebied?

Bij Camerainstallatie.nl bieden wij diverse manieren om uw onderneming te beschermen. Gebruiksgemak staat bij ons op nummer één, onze beveiligingscamera’s waarschuwen u dan ook direct wanneer er iets misgaat.

Dankzij deze waarschuwing zorgen onze beveiligingssystemen voor een preventieve werking, waardoor u er niet pas achteraf achter komt dat er goederen verdwenen zijn.

Camerabewaking voor particulieren

Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren zijn steeds vaker op zoek naar manieren om hun woning goed te beveiligen. Een beveiligingscamera laten installeren bij u thuis is hiervoor de oplossing. Wanneer u heeft besloten om een camera voor thuis aan te schaffen, helpen wij u geheel vrijblijvend met het samenstellen van het beste pakket voor uw woning. Onze experts adviseren u over de plaatsing van de camera’s, het type camera en het gebruik van draadloze of juist bekabelde camera’s.

Onze professionals staan klaar om uw project aan te pakken.

Wij kunnen uw verbouwing van a tot z begeleiden.

Bekijk de ervaringen van onze klanten! - Cosmos Bouw

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en dit met ons kunnen delen. Daarom kun je onze service beoordelen op een onafhankelijk platform.

“ Cosmos bouwbedrijf werkt netjes en professioneel. Een team van zeer vakbekwame mensen heeft bij ons een badkamer uitgebouwd en gerenoveerd, een prachtige dakkapel neergezet, het toilet beneden vernieuwd en een deurkozijn vergroot en een nieuwe deur geplaatst. Het contact met vooral Andac was open en prettig.
Alles wat was toegezegd is keurig uitgevoerd. De nauwkeurigheid van de tegelzetter Evgeny is exemplarisch. Wat een vakman. Er werd niet gekeken op de klok, want dingen werden afgemaakt. Alles werd dagelijks opgeruimd en schoongemaakt en men was ons ter wille doorat wij (vrouw is invalide) in huis konden blijven tijdens het werk. Niks dan lof dus. Veel dank voor het prachtige werk, dat jullie verricht hebben. ”
“ In 2021 heeft Cosmos Bouwbedrijf ons nieuwe huis gerenoveerd. Tot op de dag van vandaag ben ik hartstikke blij dat zij op ons pad zijn gekomen. Het is een moeilijke markt om überhaupt een bouwbedrijf te vinden die tijd heeft laat staan keuze voor een goede. Daarom voelt het als een lot uit loterij dat zij de tijd hadden om bij ons de verbouwing te doen.

Ze zijn goed, snel en scherp geprijsd! De communicatie, omgang en nazorg is ook erg fijn. Ze hebben de volledige verbouwing binnen een korte tijd zoals gepland afgekregen. Dus ze zijn ook erg betrouwbaar en weten wat ze doen. Omdat zij hun vak goed verstaan denken ze ook met je mee over de beste oplossingen voor jouw situatie. ”
“ De renovatie/verbouwing van ons appartement was redelijk ingrijpend; sloopwerk (keuken, muurdelen, vloer etc.), nieuwe elektra, badkamer, toilet, leidingen nieuwe keuken, nieuwe deuren, stucwerk en verven.

Ze komen de afspraken na en informeren tijdig als dat nodig is. Ze denken actief mee met het ontwikkelen van het project en komen met ideeën en alternatieven.

Maar ze zijn ook realistisch en geven aan wat kan en wat niet binnen de prijsmarges.

Wij hebben de samenwerking en communicatie als zeer prettig ervaren en we zijn erg blij met de geleverde dienst en het eindresultaat. ”
cosmos-bouwbedrijf-amsterdam
bouwbedrijf-amsterdam-cosmos
erkend-bouwbedrijf-amsterdam-cosmos-bouw
bouw-garant-amsterdam-cosmos-bouw
Cosmos Bouw Amsterdam
Adres: Reling 16
1034NA Amsterdam
Tel: +31 (0)6 48 28 31 48
E-Mail: info@cosmosbouw.nl
Kvk Nr.: 72701269
Btw Nr.: NL265400387B02
© Copyright 2024 Cosmos Bouw. All Rights Reserved.