SNELLE OFFERTE AANVRAGEN ? Klik dan hier.
Ma t/m Zat: 9:00 - 18:00
Zondag Gesloten.
+31 648 28 31 48
(Alleen Whatsapp)
info@cosmosbouw.nl
E-Mail
elektrotechniek amsterdam offerte aanvragen
elektrotechniek amsterdam offerte aanvragen
electra offerte aanvragen
spoed electra offerte aanvragen amsterdam
spoed electra amsterdam neon lamp monteren

Met spoed een elektricien nodig?

Een goede elektricien is als een helder licht in het donker.


Spoedservice is 24/7 bereikbaar
Spoed elektricien Amsterdam 
Bel: 06 48 28 31 48


Welkom bij Cosmos Bouw, onze bedrijf dat gespecialiseerd is in alle elektrische oplossingen die jouw huis, kantoor of bedrijf nodig heeft.

Of je nu op zoek bent naar een ervaren elektricien voor het installeren van nieuwe elektrische apparaten, het repareren van elektrische problemen, of het upgraden van jouw bestaande elektrische systeem, wij hebben alles in huis om jouw wensen te realiseren.

Elektrische Installatie

Een veilige en efficiënte elektrische installatie is de basis van een goed functionerend pand. Onze gekwalificeerde elektriciens zorgen voor een professionele installatie die aan alle vereisten voldoet.
 

Nieuwbouw - Renovatie

Of je nu een nieuw pand bouwt of een bestaand pand renoveert, onze elektriciens zorgen voor een veilige, efficiënte en duurzame elektrische installatie. We bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan alle huidige normen en regelgevingen, voor een optimaal resultaat.

Groepenkast

Een goed functionerende groepenkast is essentieel voor de veiligheid en efficiëntie van je elektrische installatie. Onze elektriciens bieden professionele installatie en reparatie van groepenkasten, waardoor je verzekerd bent van een veilig en goed functionerend systeem.

Storingdienst

Storingen in je elektrische installatie kunnen voor veel overlast en gevaar zorgen. Onze 24/7 storingdienst staat altijd paraat om snel en professioneel problemen op te lossen. Zo ben je verzekerd van een veilige en goed functionerende elektrische installatie, altijd en overal.

Laadpalen

Elektrische auto's zijn de toekomst, en daarom is het belangrijk om te zorgen voor goede laadvoorzieningen. Onze experts bieden op maat gemaakte oplossingen voor laadpalen, zodat je altijd verzekerd bent van een veilige en efficiënte manier om je elektrische auto op te laden.

Datanetwerken

Een betrouwbaar datanetwerk is essentieel voor een moderne en goed functionerende onderneming. Onze elektriciens zorgen voor professionele installatie en onderhoud van datanetwerken, waardoor je verzekerd bent van een snel en veilig netwerk dat voldoet aan al je eisen en wensen.

Brandbeveiliging Installatie

Een goede brandbeveiligingsinstallatie kan van levensbelang zijn, zowel voor jezelf als voor anderen. Onze elektriciens bieden professionele installatie van brandbeveiligingssystemen, waardoor je verzekerd bent van een veilige en goed functionerende installatie die voldoet aan alle normen en regelgevingen.

Verlichting

Verlichting speelt een cruciale rol in elk pand. Onze elektriciens zorgen voor professionele installatie en reparatie van verlichtingssystemen, waardoor je pand niet alleen goed verlicht wordt, maar ook energiezuiniger wordt.


Kiest u voor professionele resultaten, kies dan voor Cosmos Bouw!


 

Onze professionals staan klaar om uw project aan te pakken.

Wij kunnen uw verbouwing van a tot z begeleiden.

Bekijk de ervaringen van onze klanten! - Cosmos Bouw

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en dit met ons kunnen delen. Daarom kun je onze service beoordelen op een onafhankelijk platform.

“ Cosmos bouwbedrijf werkt netjes en professioneel. Een team van zeer vakbekwame mensen heeft bij ons een badkamer uitgebouwd en gerenoveerd, een prachtige dakkapel neergezet, het toilet beneden vernieuwd en een deurkozijn vergroot en een nieuwe deur geplaatst. Het contact met vooral Andac was open en prettig.
Alles wat was toegezegd is keurig uitgevoerd. De nauwkeurigheid van de tegelzetter Evgeny is exemplarisch. Wat een vakman. Er werd niet gekeken op de klok, want dingen werden afgemaakt. Alles werd dagelijks opgeruimd en schoongemaakt en men was ons ter wille doorat wij (vrouw is invalide) in huis konden blijven tijdens het werk. Niks dan lof dus. Veel dank voor het prachtige werk, dat jullie verricht hebben. ”
“ In 2021 heeft Cosmos Bouwbedrijf ons nieuwe huis gerenoveerd. Tot op de dag van vandaag ben ik hartstikke blij dat zij op ons pad zijn gekomen. Het is een moeilijke markt om überhaupt een bouwbedrijf te vinden die tijd heeft laat staan keuze voor een goede. Daarom voelt het als een lot uit loterij dat zij de tijd hadden om bij ons de verbouwing te doen.

Ze zijn goed, snel en scherp geprijsd! De communicatie, omgang en nazorg is ook erg fijn. Ze hebben de volledige verbouwing binnen een korte tijd zoals gepland afgekregen. Dus ze zijn ook erg betrouwbaar en weten wat ze doen. Omdat zij hun vak goed verstaan denken ze ook met je mee over de beste oplossingen voor jouw situatie. ”
“ De renovatie/verbouwing van ons appartement was redelijk ingrijpend; sloopwerk (keuken, muurdelen, vloer etc.), nieuwe elektra, badkamer, toilet, leidingen nieuwe keuken, nieuwe deuren, stucwerk en verven.

Ze komen de afspraken na en informeren tijdig als dat nodig is. Ze denken actief mee met het ontwikkelen van het project en komen met ideeën en alternatieven.

Maar ze zijn ook realistisch en geven aan wat kan en wat niet binnen de prijsmarges.

Wij hebben de samenwerking en communicatie als zeer prettig ervaren en we zijn erg blij met de geleverde dienst en het eindresultaat. ”
cosmos-bouwbedrijf-amsterdam
bouwbedrijf-amsterdam-cosmos
erkend-bouwbedrijf-amsterdam-cosmos-bouw
bouw-garant-amsterdam-cosmos-bouw
Cosmos Bouw Amsterdam
Adres: Reling 16
1034NA Amsterdam
Tel: +31 (0)6 48 28 31 48
E-Mail: info@cosmosbouw.nl
Kvk Nr.: 72701269
Btw Nr.: NL265400387B02
© Copyright 2024 Cosmos Bouw. All Rights Reserved.